Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili na terasi

Eksplozija u K. Mitrovici, ozlijeđeni dječak (3) i djevojčica (10)

Kosovo
Anto Magzan/PIXSELL
04.02.2013.
u 20:33

U trenutku kada je odjeknula eksplozija, majka je s dvoje djece bila na terasi obiteljske kuće. Djeca su prebačena u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Dvoje djece ozlijeđeno je u najnovijem napadu eksplozivnom napravom u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, piše Telegraf.

Dječak (3) i djevojčica (10) ozlijeđeni su kada su nepoznati počinitelji oko 19 sati bacili eksplozivnu napravu u dvorište obitelji Vučetić u naselju Bošnjačka mahala.

Dječak na operaciji

U trenutku kada je odjeknula eksplozija, majka je s dvoje djece bila na terasi obiteljske kuće. Djeca su prebačena u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Dječaka trenutačno operiraju na kirurškom odjelu, piše B92. Navodno mu je u eksploziji geler pogodio vrat, a ranjena je i njegova 10-godišnja sestra.

Ovo je već drugi bombaški napad u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice u samo 24 sata. Sinoć oko 22 sata u naselju Tri solitera čule su se dvije eksplozije.

>>Redžepi: Srpske paralelne sigurnosne službe moraju otići

>>Srbi uvode naoružane postrojbe pod krinkom Civilne zaštite?

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:34 04.02.2013.

Eksplozivna naprava bačena je u kuću Sneže i Steve Vučetić. Cisto da se zna ko su zrtve albanskih ekstremista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije